Ik ben Grardie Wismeijer en MatchingColors is de naam van mijn praktijk voor kleur- stijl en make-up advies.

Het is mijn vak om mensen te laten ontdekken hoe mooi ze er uit kunnen zien en ik help hen innerlijk en uiterlijk meer in balans te zijn met de juiste kleuren, kledingstijl en make-up. Mijn uitgangspunt is (bij) jezelf blijven.

Met Marije werk ik samen omdat we ieder vanuit onze eigen invalshoek en vanuit ons eigen vak uitgaan van de eenheid van lichaam en geest en van balans tussen binnen- en buitenkant. Door haar professionaliteit en bevlogenheid verwijs ik mijn klanten met een gerust hart naar haar door, bijvoorbeeld wanneer ik hoor dat er onopgeloste lichamelijke klachten zijn.

Zo binnen zo buiten. Via onze buitenkant communiceren we met de buitenwereld én met onszelf. Lichaamstaal, kleding, haar, make-up… het is onze verpakking waarmee we ons presenteren aan onze omgeving. Het is ook onze verpakking die bepaalt welke eerste indruk we maken. Maar via onze buitenkant communiceren we ook met onszelf: als we er verzorgd en mooi uitzien, voelen we ons beter en dat stralen we uit.

Wil je weten wat jou nou mooi staat?
Dan adviseer ik je graag over de kleuren voor kleding, haar en make-up die het beste bij je passen en over de kledingstijl waarin je het meest tot je recht komt. De kleurenanalyse is gebaseerd op het “78Colorsystem”. Dit is een zeer individuele, verfijnde methode, die 78 kleurtypes heeft. Je krijgt een uitgebreid kleuradvies voor kleding, haar, make-up en accessoires en een persoonlijke kleurenkaart. Ga voor uitgebreide informatie en prijzen naar mijn website, of bel me gerust vrijblijvend:

Grardie Wismeijer
Maasdal 6
2904 CR Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010-4519984/06-44113271
Website: www.matchingcolors.nl
Speciale aanbieding voor cliënten van Marije: 10% korting op een kleurenanalyse voor jou en een 2de persoon!